IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уроците за изборите, които Макрон може да научи от Тръмп и Байдън

Президентът на Франция остава преобладаващо доминиращата политическа фигура, концентрираща голяма част от омразата и разочарованието на хората

08:14 | 18.11.20 г. 4
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Последна актуализация: 18:56 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 2 rate down comment 1
Dr. Vatnikov
преди 3 години
Коментар 3 се отнася до Митю "импа", третокласен продавач на застраховки, озложен социален аутсайдер и несъществено създание в реалния живот.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 2 rate down comment 1
Dr. Vatnikov
преди 3 години
"Инвесторът, докога ще ставате трибуна на всякакви олигoфpeни" И аз още се чудя, как жалка и ултра-комплексирана твар, като теб, продължава да се плюнчи тук.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 4 rate down comment 2
фиг.1
преди 3 години
За загубата на Льо Пен не спираш да дуднеш вече над 3 години, при все че Макрон я победи със смазващо мнозинство от две трети. Представям си колко по-досаден ще бъдеш за загубата на Тръмп. Дори мисълта как продължаваш да се самоизмъчваш няма да го компенсира. А думата "популярен" не я приемай буквално. Известен - да. Но не и харесван.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 4
Императорът
преди 3 години
Макрон трябва да разгледа кампанията на Тръмп и да види какво не е проработило, тъй като и двамата са титуляри и относително непопулярни, казва Матийо ГалярИнвесторът, докога ще ставате трибуна на всякакви олигoфpeни? Според вас Тръмп НЕПОПУЛЯРЕН ли е?По-скоро байдън се е учил от макарон - който стана първия узурпатор, застанал начело на западна демокрация. НЕ сме забравили как неговият предшественик - гнусният оланд, директно ЗАПОВЯДА на държавните служители да гласуват срещу Марин льо Пен !!! Сега и в САЩ узурпатор заграби властта след позорно и открито манипулирани и фалшифицирани избори - говорим за двете страни, които се смятаха за най-важните исторически стожери на демокрацията !!! Ама иначе Вова Путин и Виктор Орбан са "диктатори", нали, либерастки ***?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още